Pondělí: 5.6. - Frankfurtská 1) Přírodní kotlet podle Rychtáře (omeleta s drůbeží játrou), vařený brambor, kyselý okurek 2) Vepřové dušené na divoko, houskový knedlík 3) Smažený vepřový Mikulovský řízek (uzené, vař.vejce, okurek, vinné těstíčko) , vařený brambor, okurek 4) Strážnický Verbuňk (vepřové nudličky) dušená rýže 5) VEG Brokolice s vejci jako mozeček, vařený brambor, kyselý okurek _________________________________________________________________ Uterý: 6.6. - Slepičí vývar s nudlemi 1) Šťavnatá Burgunská hovězí pečeně, dušená rýže 2) Zapékané Hromádky Paní Růženky z kuřecího masa, vař.brambor, kompot 3) Luhačovický špaček, bramborová kaše, kompot 4) Cibulová omáčka s uzeným masem, houskový knedlík 5) VEG Pórková omeleta se sýrem, vařený brambor, teplá zelenina _________________________________________________________________ Středa :7.6. - Fazolová s klobásou 1) Vepřový steak s omáčkou z pravých hříbků, vařený brambor 2) Těstoviny na pařížský způsob s krutím masem, zelný salát s koprem 3) Kuřecí jehla po Indicku, vařený brambor, zelný salát s koprem 4) Sekaná svíčková na smetaně, houskový knedlík 5) VEG Tvarohové šátečky, káva s mlékem _________________________________________________________________ Čtvrtek: 8.6. Hovězí vývar s krupicí a zeleninkou 1) Guláš z Jeleního masa, houskový knedlík 2) Guláš z Jeleního masa, chléb 3) Kuřecí prsa s brokolicovým pyré, bramborové krokety 4) Sechuanské vepřové nudličky po Korejsku, šunková rýže 5) VEG Smažený hermelín, vařený brambor, tatarská omáčka _________________________________________________________________ Pátek: 9.6. - Špenátová krémová 1) Hrachová kaše, opékaný špekáček, cibulka , chléb 2) Pečené kuřecí stehno na česnekovém pestu, dušená rýže 3) Moravský vrabec, kysané zelí, domácí péřový knedlík 4) Smažená vepřová játra, vařený brambor maštěný, dunajská čalamáda 5) VEG Hrachová kaše s cibulkou , 2 ks sazené vejce, chléb
|