PÁTEK 20. září 2019 -   DENNÍ MENU - Dobrou chuť

 
     
  0,40 l Hovězí vývar s masem a nudlemi 42,-
  0,40 l Gulášová s bramborem 40,-
     
  DENNÍ MENU:  
 

Hovězí vývar s nudlemi….Gulášová s bramborem

 
1) 150 g Vepřový steak z kotlety s pepřovou omáčkou, hranolky 126,-
2) 140 g Kuřecí prsa pražského uzenáře, bramborové krokety 118,-
3)  TOP  160 g Přír. vepřový Krbál plněný tav. sýrem uherákem, hranolky 122,-
4) 140 g Hodslavská řezanka z vepřového masa, bramboráčky 116,-
5)  Specialita  220 g Pečený vrabčák po selsku, kysané zelí, houskový knedlík 114,-
6) 300 g Pečené kuřecí stehno po staročesku, dušená rýže 98,-
7) 140 g Opékaný klobás, hrachová kaše s cibulkou, chléb 92,-
8) 140 g Smažená Treska s bylinkovým máslem, šťouch. brambor s pažitkou 106,-
9) 150 g Smaž. žampionové klobouky plněné třenou nivou se šunkou, vařený brambor,tatarská omáčka 116,-
10) 140 g Hodslavská řezanka z vepřového masa, dušená rýže 98,-

 V ceně menu Moučník
Menu bez polévky a moučníku: 1)…118,-…2)…110,-…3)…114,-…4)…108,-..5)….106,-..6)…90,-…7)…98,-…8)…98,-…9)…108,-…10)…90,-

Za poloviční porce účtujeme 70% z celkové ceny. Ze stravenek nevracíme. 
Prosíme hosty v pracovním oděvu, aby používali sedáky na židle. Děkujeme za pochopení.

Uvedená jídla obsahují alergeny-A1-A-14Seznam alergenů: 1) obiloviny obsahující lepek, 2) korýši, 3) vejce, 4) ryby, 5) jádra, 6) sojové boby, 7) mléko, 8) skořápkové plody, 9) celer, 10) hořčice, 11) sezamové semena, 12) oxid siřičitý a siřičitany, 13) vlčí bob, 14) měkkýši a výrobky. Číšník podá informaci jaké alergeny jsou obsaženy  v jídle.

Ilustarační foto obědového menu,
aby jste věděli, do čeho jdete...

třeba Selská uzená polévka 

Smažený květák

Slezské vepřové smotky

Kuře na paprice


Vepřový WOK pikant

Přírodní řízek se šunkou a vejcem