STŘEDA 22. KVĚTNA 2019 - DENNÍ MENU - Dobrou chuť  
     
  0,40 l Hovězí vývar s masem a nudlemi 38,-
  0,40 l Hovězí vývar s rýží a hráškem 26,-
  0,40 l Čočková s párkem 30,-
     
  DENNÍ MENU:  
 

Hovězí vývar s rýží a hráškem…Čočková s párkem

 
1) 150 g Rest. kuřecí prso zapékané s anglickou se žampiony s cibulkou eidamem smaž.pečáky s kmínem a máslem 120,-
2) 140 g Srbské vepřové žebírko jemně pikantní, hranolky 104,-
3) 140 g Vepřová pečeně štěpánská, dušená rýže 94,-
4) 140 g Svíčková na smetaně, brusinky, šlehačka, hous. knedlík 98,-
5) 140 g Pečená kuřecí roláda, bramborová kaše, okurkový salát 99,-
6) 140 g Smaž. kotlet v křupavém vinném těstíčku, vařený brambor, tatarka 104,-
7) 140 g Zámecké masové nudličky (kuřecí, vepřové), domácí bramboráčky se sýrem 104,-
8) 120 g Smažený hermelín se šunkou, vařený brambor, tatarka 104,-
9) 360 g Tvarohové knedlíky plněné jahodami, máslo, cukr 98,-
10) 140 g Zámecké masové nudličky, dušená rýže 94,-
 

V ceně menu moučník.
Menu bez polévky a moučníku: 1)…112,-…2)…96,-…3)…86,-…4)…90,-..5)….91,-..6)…96,-…7)…96,-…8)…96,-…9)…90,-…..10)….86,-

 
 

Za poloviční porce účtujeme 70% z celkové ceny. Ze stravenek nevracíme. 
Prosíme hosty v pracovním oděvu, aby používali sedáky na židle. Děkujeme za pochopení.

Uvedená jídla obsahují alergeny-A1-A-14Seznam alergenů: 1) obiloviny obsahující lepek, 2) korýši, 3) vejce, 4) ryby, 5) jádra, 6) sojové boby, 7) mléko, 8) skořápkové plody, 9) celer, 10) hořčice, 11) sezamové semena, 12) oxid siřičitý a siřičitany, 13) vlčí bob, 14) měkkýši a výrobky. Číšník podá informaci jaké alergeny jsou obsaženy  v jídle.